Tip #2: Voetjes geven --> sla deze 3 stappen niet over

Hier nog eens kort de 3 stappen die je zeker niet mag overslaan:

  1. Het paard over zijn ganse lichaam afstrijken met beide handen. Als het paard daar vertrouwen in heeft, kan je beginnen aan stap 2.
  2. De benen afstrijken met beide handen van bovenaan tot helemaal onderaan de hoef = dit betekent dat de hoef op de grond moet blijven. Als het paard dat begrijpt, ga dan over naar stap 3.
  3. Het paard leren dat wanneer je van onderaan naar boven strijkt met iets meer "masserende" druk, het paard de hoef dient op te tillen. Je neemt de hoef slechts heel kort vast, een seconde is genoeg.

Pas als het paard begrijpt dat omhoog wrijven betekent dat het de hoef dient op te tillen, kan je starten met het langer vasthouden van de hoef.  Dat bouw je ook rustig op, dus eerst 2 sec, dan 4 sec, enz.

Succes!

Maak gebruik van het tijdelijke aanbod

Als jij graag hebt dat ik je help met jouw jong paard, dan kan je nu nog gebruik maken van de speciale korting:

  • 30% korting op het combinatie-pakket In Connectie Met Je Paard + Basic Groundwork. Met daar bovenop als Bonus de Obstacle Training Course (waarde €197)
    I.p.v. €991 (incl. bonus) betaal je nog €555. Je kan zelf gebruik maken van betaling in termijnen (6 of 12 maanden).
  • Of als je het In Connectie met je Paard Programma al hebt, dan krijg je 25% korting op het Basic Groundwork én de bonus Obstacle Training

Dit aanbod is 1 week geldig nadat je je hebt aangemeld voor deze serie door het downloaden van de pdf "7 Tips Bij Het Opleiden Van Jouw Jong Paard"

Stuur ons een e-mail als je hier gebruik wil van maken, dan krijg je jouw kortingscode toegestuurd. info@horsefulness.be