Online Cursussen Horsefulness Training

Karine Vandenborre

Op deze pagina ontdek je de online cursussen van Horsefulness Training.

Maar, neem eerst even kort de tijd om onderstaande vragen voor jezelf te beantwoorden om er achter te komen of deze cursussen wel geschikt zijn voor jou.

1. Ben je op zoek naar een manier om te communiceren en werken met je paard zonder dwang? Een manier die respect heeft voor elk individueel paard en zijn karakter?

Nee? Sorry, maar dan is Horsefulness Training niet waarnaar jij op zoek bent.

Ja? Goed! Dan kan je doorgaan naar vraag n°2

2. Ben je op zoek naar een snelle oplossing voor een probleem dat je nu hebt met je paard?


Ja? Alhoewel je met wat ik je aanleer in de cursussen soms snel verandering kan zien in het gedrag van je paard, is het doel van Horsefulness Training dat je duurzame resultaten hebt. Hierbij moet je de tijd nemen die jouw paard nodig heeft en heb je soms geduld nodig. Dus, als je niet bereid bent om de tijd te nemen die nodig is en enkel snel resultaat wil, dan zijn deze cursussen niet waarnaar jij op zoek bent.

Nee? Geweldig! Dat betekent dat je bereid bent om tijd te investeren in de training en het welzijn van je paard. Jouw doel is een duurzame relatie en manier van trainen met je paard. Horsefulness Training zou heel goed kunnen zijn waarnaar jij op zoek bent.

3. Wil je een heel persoonlijke manier van coaching voor jij en je paard, waarbij je onbeperkt vragen kan stellen - levenslang?


Ja? Wel, dan is er een heel goede kans dat de online cursussen van Horsefulness Training perfect zijn voor jou en je paard!

Kijk even hieronder en ontdek wat er mogelijk is.

Karine Vandenborre, Horsefulness Training

Hoe jouw keuze maken?

Op dit moment zijn er 2 cursussen beschikbaar:

  • 1

    In Connectie met je Paard Programma

Mijn advies is om altijd te beginnen met deze cursus. Natuurlijk is dit geen verplichting, maar wel sterk aangeraden.

Dit programma gaat volledig over het creeren van een echte connectie met je paard door het gebruiken van de taal die paarden onderling gebruiken.

Het gaat over vertrouwen opbouwen, jouw lichaamstaal ontwikkelen, leren hoe je de lichaamstaal van jouw paard kan lezen en begrijpen, het opbouwen van een 2-richtings communicatie zonder druk of dwang. Het is hier dat we het fundament leggen voor goed grondwerk of andere training.

Van zodra je de eerste 6 modules van het programma hebt doorlopen ben je klaar om door te gaan naar het Groundwork Program.


  • 2

    Het Horsefulness Groundwork Program

Het Groundwork Program is waar we echt ons paard gaan trainen en doen dit op een veilige en ontspannen manier.

We starten met het basis Grondwerk zoals leidoefeningen, aanrakingsoefeningen, wijken voor fysieke en drijvende hulpen, cirkelwerk. Maar, ook Verdergezet Grondwerk zoals obstakel/schriktraining, verkeersmak maken, trailertraining, voorbereiden op het rijden.

We zijn het onze paarden verschuldigd om hen hun leven zo comfortabel mogelijk te maken in onze mensenwereld en ervoor te zorgen dat ze begrijpen wat we van hen vragen.

Daarnaast gaat het ook over veiligheid (die van jou én je paard) en je paard fit houden op elk niveau, plezier hebben en gelukkig zijn.

Deze cursus is Engelstalig gesproken. Maar, maak je geen zorgen, ik gebruik eenvoudig te begrijpen Engels!


Wanneer je er volledig wil voor gaan ...

Als jij er volledig wil voor gaan en meteen in beide programma's wil investeren, contacteer ons voor jouw speciale korting.

Ps: Beide programma's hebben een 10-dagen garantie. Dit betekent dat je kan 10 dagen proberen en zien of het iets voor jou is. Als het blijkt dat het niet is wat je zocht, dan laat je dat weten binnen de 10 dagen na aankoop en krijg je het aankoopbedrag volledig terug.

 

Als je nog vragen hebt over 1 van deze online cursussen, aarzel dan niet om me te contacteren via info@horsefulness.be

Karine Vandenborre - Horsefulness.be