Horsefulness Training 48u Verjaardags Actie

Het is weer zo ver!

Ik doe er een jaartje bij en wordt 44.

Als je me al even volgt, dan weet je misschien dat ik elk jaar voor mijn verjaardag een mega-korting geef op al mijn online programma's.

Dit jaar is geen uitzondering want, omdat ik 44 ben geworden krijg je van mij een korting van 44%.

Zoals je bovenaan de pagina kan zien is de korting maar 48u geldig. Maak er dus op tijd gebruik van.

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden met korting.

Vragen? Stuur even een mailtje op info(at)horsefulness.be en we antwoorden je zo snel mogelijk.

Uit deze online cursussen kan je kiezen

In Connectie met je Paard Programma -44%

Het enige online programma in zijn soort dat je precies laat zien hoe je met paarden in vrijheid kan communiceren en de prachtige en oprechte connectie creëert waar je van droomt.

Nu voor €222 i.p.v. €397
(Of 4x €56 i.p.v. 4x €99.95)

(Klik op de knop voor meer details)

Basis of Compleet Groundwork Progam -44%

Een A tot Z (Engelstalig) online grondwerk programma voor een veilig, gelukkig, meewerkend en zelfzeker paard, waarbij je alle hulp krijgt zodat je zelf de best mogelijke grondwerk trainer voor je paard wordt.

Basic Groundwork:
Nu voor €222 i.p.v. €397
(Of 4x €56 i.p.v. 4x €99.95)

Of

Basic + Continued Groundwork:
Nu voor €558 i.p.v. €997
(Of 4x €140 i.p.v. 4x €250)

(Klik op de knop voor meer details)

Combo-pack In Connectie + Groundwork -44%

Je kan niet kiezen, of je ziet een gouden kans en wil meteen het In Connectie met je Paard Programma en het volledige (Basic + Continued) Groundwork Program.

Ook hier krijg je de mega-korting van 44%.

Plus, je krijgt er gratis 1 kwartaal Find Your Feel membership (waarde €57) bovenop. Deze start in oktober 2021 wordt automatisch verlengd in januari 2022, tenzij je aangeeft te willen stoppen na je gratis kwartaal.

Basic + Continued Groundwork:
Nu voor €780 i.p.v. €1394
(Of 4x €195 i.p.v. 4x €349)

Wat je krijgt in mijn online programma's

Stap voor stap video's en ander materiaal die er voor zorgen dat je geen belangrijke stappen overslaat. Zo krijgen jij en je paard alle tijd en kansen om te komen waar je naar toe wil.

Persoonlijke begeleiding via vraag en antwoord onder de video's of in de privé Facebookgroep. In bepaalde gevallen kan je zelfs een video insturen die ik dan gratis voor je beoordeel. Je wordt niet aan je lot overgelaten.

Levenslang toegang tot alles en blijvend je vragen kunnen stellen. Op die manier is er geen druk om wat voor reden dan ook. Je volgt de cursus op je eigen tempo en dat van je paard. Zo kan je ook (zoals veel klanten doen) na een aantal jaar de cursus opnieuw oppakken als je een ander paard hebt, of gewoon even wil opfrissen.

Gemoedsrust!

Want, door de manier van lesgeven en persoonlijke (levenslange) begeleiding hoef je niet alles zelf nog uit te gaan vinden, of je beredderen met hier en daar wat gratis Youtube video's.

Je krijgt alles wat je nodig hebt om van de training en omgang met je paard een succes te maken.

"Wat gaf dit een ontzettend fijn gevoel!"

Sinds een jaar of 2 heb ik Loita als verzorgpaardje, ze was niet gemeen, maar wel erg onzeker bij het rijden en kon regelmatig schrikken van spoken. Hier kon ik opzich wel mee omgaan tot op het moment dat ik echt door kreeg dat ze niet meer genoot van het samen rijden waarbij ze vaak ging staken.

Mensen om mij heen zeiden dat ik maar wat strenger moest zijn, zweep en sporen moest gebruiken zodat ze wist wie de baas was, maar zo zit ik helemaal niet in elkaar. Ik wil juist dat zij net zo veel plezier in het samen werken heeft als ik.

Zodoende ben ik gaan rondkijken en kwam toen uit op het In Connectie met je Paard Programma. De manier waarop de cursus beschreven werd sprak mij ontzettend aan, echt samen zijn en werken in plaats van dwang. Het koste mij dan ook niet veel moeite om het besluit te maken om deze cursus aan te schaffen en heb er zeker geen spijt van.

Ondanks ik maar 1 keer per week tijd heb om mijn verzorgpaardje op te zoeken, vanwege school waardoor ik doordeweeks op kamers zit, merk ik in minder dan 5 maandjes tijd al super veel verschil aan de band tussen mij en Loita.

In het begin keek ze niet eens naar mij om, wat mijn vermoeden bevestigde dat onze connectie niet al te best was. Maar na veel geduld, respect en vooral het groomen begon ik verschil te merken.

Ze is namelijk echt een knuffelkontje en kan er geen genoeg van krijgen. Nu komt ze heel vaak zelf naar mij toe waarbij ze vraagt om gegroomed te worden of ze komt gewoon bij mij staan waarbij ze zelfs haar beste vriendinnetje weg stuurt om echt alleen met  mij te staan.

Wat gaf dit een ontzettend fijn gevoel!

Soms is ze zelfs zo rustig dat ze bijna naast mij in slaap valt en door haar benen zakt, wat ze nog nooit eerder had gedaan.

We hebben al veel bereikt ondanks we pas bij module 5 zijn, maar dat is nu juist het fijne van deze cursus, alles kan op onze eigen tempo gedaan worden!

De cursus zelf is heel duidelijk met goede video’s waarin alles stap voor stap wordt laten zien en de eventuele vragen die in je opkomen worden vaak al beantwoord na het kijken van de Webinars.

Al met al ben ik super blij dat ik heb besloten om aan deze cursus te beginnen, zou het niet willen missen!

- Amy Broos

"We waren allebei erg gefrustreerd"

Een paar maanden geleden, zaten mijn paard en ik vast in een vicieuze cirkel van allerlei slechte gewoontes. We begrepen mekaar niet en waren allebei erg gefrustreerd. Hem van de weide halen was altijd een heel karwei. En hij trok zich vaak los tijdens het borstelen of het zadelen. Hij vertrouwde mij niet.

Dankzij dit fantastische programma is de relatie met mijn paard helemaal veranderd! Ik hoef hem helemaal niet meer te vangen in de weide, hij komt steeds vrolijk, al hinnikend, op mij toegestapt. Ik hoef hem ook niet meer vast te maken, want hij trekt zich niet meer los. Hij blijft gewoon bij mij staan.

Ik was bang dat eens we weer aan het rijden zouden beginnen, hij weer wantrouwiger zou worden, maar dat gebeurde niet. In tegendeel, hij is veel geconcentreerder op alles wat ik hem vraag en op wandeling vertrouwt hij erop dat ik wel weet wanneer hij bang moet zijn en wanneer niet.

Het is zo aangenaam om alles zonder stress te kunnen doen. Eindelijk zijn we in een positieve spiraal beland. We hebben allebei heel erg veel plezier in de connectie - oefeningen. Niet alle oefeningen gingen onmiddellijk goed, maar Karine wist altijd raad!

Dankzij dit fantastische programma heb ik op enkele maanden tijd een band kunnen opbouwen met mijn paard waar ik voordien alleen maar van kon dromen!


- Karen Smets